Hoe kom je bij ons

Als je met de bus komt

Je kunt de volgende buslijnen nemen 1673, 1712, 1724, 1725, 1793, 1794 or 6395. Stap op de Fő utca, bij de bushalte recht tegenover de Kápolna kapel, uit de bus. Loop links van de Kápolna kapel de Ádám utca op en volg de weg tot het einde. Sla rechtsaf de Zrínyi utca op en neem de eerste weg aan je linkerhand (geen naam). Bij de muur ga je rechtsaf, je bent nu op de Világosvár. Na ongeveer 500 meter zie je de oprit naar onze camping aan je linkerkant. Wij wonen aan de bovenkant van het terrein, dus geef ons even een belletje dat je er bent en we komen naar je toe.

Als je uit de richting Sümeg komt

Ga na de Kápolna kapel rechtsaf de Ádám utca op. Volg de weg helemaal tot het eind en sla dan rechtsaf de Zrínyi utca op. Neem de eerste weg aan je linkerhand (geen naam) en bij de muur ga je rechtsaf. Je bent nu op de Világosvár, en na ongeveer 500 meter zie je de oprit naar onze camping aan je linkerkant. Wij wonen aan de bovenkant van het terrein, dus geef ons even een belletje dat je er bent en we komen naar je toe.

 

happy_car

Als je uit de richting van Hévíz/Keszthely komt

Na het passeren van het plaatsnaambord gaat de weg scherp naar rechts. Kijk alsjeblieft uit voor ander verkeer, aangezien je de weg die in de bocht recht doorgaat moet nemen, de Zrínyi utca op. Volg de Zrínyi utca en neem de tweede afslag (net na Ádám utca) aan je linkerhand (geen naam). Bij de muur ga je rechtsaf. Je bent nu op de Világosvár. Na ongeveer 500 meter zie je de oprit naar onze camping aan je linkerkant. Wij wonen aan de bovenkant van het terrein, dus geef ons even een belletje dat je er bent en we komen naar je toe.