Yurt

Momenteel creëren wij deze plek. U kunt hier vanaf mei 2020 terecht.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Shadow
Slider

Je verblijft in een ruime yurt met een diameter van 5 meter. In de yurt is een tweepersoonbed, en er zijn 2 losse slaapeenheden. De yurt staat op een houten platform, aan het begin van onze boomgaard op de helling van een oude wijnberg. Vanuit de yurt heb je uitzicht over een deel van ons terrein, het dorp in het dal en de glooiingen van Rezi Hegy en Púpos-hegy. Gedurende de middag, als de zon naar het westen schuift, zie je het landschap veranderen en worden de witte muren van de ruïne van Rezi-vár zichtbaar.

Hemelsbreed 350 m van de yurt, staat de enige door de Dalai Lama ingewijde vredes stoepa van Europa. De sereniteit die dit uitstraalt proberen wij vast te houden door een plek aan te bieden waar rust centraal staat. Je kunt hier urenlang wandelen over de berg, langs oude wijngaarden slenteren en van de vele mooie uitzichten genieten. De basalt afzettingen bekijken op Kovácsi hegy. Of de kasteel ruïnes van Tátika vára of Rezi vár bezichtigen. Je hebt wel stevige wandelschoenen en een beetje uithoudingsvermogen nodig, maar dit alles is wandelend vanaf de yurt te doen.

Wij streven ernaar om voor onze gasten een plek te creëren waar  rust centraal staat. Daarom is er geen 220V elektrisch, geen televisie, geen radio en ook geen WiFi aanwezig. De verlichting in de Yurt komt van een zonnepaneel, en er is een 5V / 2.1A USB [1] oplaadpunt voor mobiel apparatuur aanwezig.

Buiten de yurt is een ecologisch compost toilet waarbij ontlasting en urine separaat opgevangen wordt [2]. Hier vindt je ook een door zonne-energie verwarmde douche en een kleine keuken.

De yurt is vanaf 1 mei 2020 te huur voor minimaal 2 nachten. De prijs van de yurt, op basis van 2 personen, is €35[3] per nacht inclusief toeristenbelasting. Bent u met meer personen? Er kunnen maximaal 4 personen in de yurt, extra kosten zijn €12,50[3] per persoon per nacht inclusief toeristenbelasting.

[1] Je dient zelf voor een USB kabel te zorgen!
[2] Indien je dat niet wilt kun je beter niet boeken!
[3] Je kunt ook in Hongaarse forinten (HUF) betalen. Het bedrag is afhankelijk van de geldende wisselkoers. Geen pin betalingen of creditcard.

Hebben wij uw interesse gewekt, heeft u nog vragen, of wilt u alvast reserveren?

Stuur ons dan gerust een berichtje.